Over Grill Guru

Grill Guru heeft een enorme passie voor buiten goed eten en het creëren van speciale momenten met vrienden, familie of kennissen. Al jaren verspreiden wij als een lopend vuurtje onze boodschap en zien gelukkig steeds meer guru’s opstaan! Steeds meer mensen ontdekken de charme van samen buiten genieten rond het vuur. Lekker buiten koken met het ultieme gevoel van vrijheid en ontspanning. Samen met Grill Guru maak je van elk moment een feestje. Als een echte guru is het aan ons om jouw spirit en vlam aan te wakkeren. Hoe doen wij dit? Door het buiten koken zo toegankelijk en makkelijk mogelijk te maken. Want BBQ-momenten zijn pas echt bijzonder wanneer jij als guru de lekkerste gerechten zo van je barbecue weet te toveren. Van originele Italiaanse pizza’s tot low & slow cooking gerechten. Van overheerlijke groenten grillen tot het barbecueën van een mooi stuk vlees of vis. BBQ moments, the easy way.

“BEING GOOD IS BEING ABLE TO MAKE IT LOOK EASY”

… is de wijsheid van een bekende guru die centraal staat bij onze productontwikkeling. Wij zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden die buiten koken nog gemakkelijker maakt. Zo zijn onze Grill Guru keramische barbecues, ook wel kamado’s genoemd, de meest ideale, veilige en veelzijdige manier om buiten te koken. Ben jij op zoek naar oplossingen als, hoe je een barbecue snel en veilig aansteekt? Hoe je eenvoudig de juiste temperatuur regelt? Of hoe jij de meest veelzijdige gerechten op je kamado maakt? Geen probleem, daar hebben wij al over nagedacht! Wij ontwikkelen onze producten met aandacht voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Zo kan jij zorgeloos, optimaal en easy genieten.

INVITATION TO BECOME A GURU

Maak eenvoudig kennis met Grill Guru. Bezoek een verkooppunt in je buurt of volg een van de online easy BBQ-workshops die op deze site staan. Ook zijn we te vinden op Instagram en Facebook en blijf via onze socials altijd op hoogte van onze laatste ontwikkelingen!

Wat is de beste kamado voor mij?